İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Selimiye Ortaokulu

Degerli Velimiz,

21 Nisan 2024 tarihinde gerceklestirilecek 2024 Ilkogretim ve Ortaogretim   Kurumlari Bursluluk Sinavi basvurulari

13 Şubat -01 Mart 2024 tarihleri arasinda yapilacak olup, basvuru sartlarini tasiyan ve sinava girmek isteyen ogrencilerimizin velileri EK-1 Formu ve istenen diger belgelerle okula basvuru yapabileceklerdir. Basvuru kilavuzuna http://odsgm.meb.gov.tr adresinden ulasilabilir.

Selimiye Ortaokulu

Okul İdaresi

Ekm

Ekm

İstanbul Hazırbulunuşluk Uygulaması 1 Kasım 2020'de EBA sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.    26 Ekim 2020 20:18 1697Süreç ve Sonuç Odaklı Bütünleşik Bir Yaklaşım için Hazırbulunuşluk Uygulaması  2023 Eğitim Vizyonu kapsamında ölçme değerlendirmede süreç ve sonuç odaklı bütünleşik bir anlayışın ortaya konulabilmesi amacıyla 01 Kasım 2020 tarihinde 5. sınıflara Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve İngilizce derslerinden, 9. sınıf ve hazırlık sınıflarına Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, İngilizce Fizik, Kimya ve Biyoloji derslerinden İstanbul Ölçme Değerlendirme Merkezi koordinasyonunda il genelinde resmî ortaokul ve liselerde eba.gov.tr üzerinden çevrim içi olarak hazır bulunuşluk uygulaması yapılacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı Bursluluk sınavı başlamıştır.